
Bu Sayfa Emrah TEZER tarafından hazırlanmış Suzuki Burgman 650 motosiklet hakkında kişisel inceleme web sitesidir.
Suzuki Burgman 650 motosikletimi Mayıs 2020 de sattığım için bu sayfada güncelleme yapılmayacaktır. Burgman 650 Facebook grup sayfamız devam etmektedir.
Suzuki VStrom 250 inceleme sayfamda güncellemeler devam etmektedir. Teşekkürler.

Rüzgar Deflektörü
Burgman'ı kullandığımda beni rahatsız eden ilk şey camdan süpürülen rüzgarın boğazıma doğru çarpması idi. Sonra baktım cam aşağıda. Yukarı aldım. Bu sefer rüzgar kask vizörünün hemen üstüne vuruyor. Önceki motorumda Givi tur camı kullanıyordum. Rüzgar namına birşey hissetmiyordum. Görüş açımda camın hemen üstünde idi. Ayrıca yol alınca cam biraz bana doğru esnediği için bu açı genişliyor, net, temiz bir görüntü alıyordum.
Zaman içinde alışırım dedim ama olmadı. Yurt içinden hemen bir Ako Tur Camı satın aldım. Ürünü montajlayıp camı delmeden tutturdum. Rüzgar namına birşey kalmadı ama bu sefer cam en üst konumda iken adeta deflaktörün ortasında görüş açım mevcuttu. Eğrilikten dolayı iç bulantısı durumları yaşadım. Aparatları nedeniyle deflaktörü alçaltma şansım yoktu.
Netice itibari ile güvenlik, sağlamlık açısından camı delmek zorunda idim. Aradaki aparatları iptal ederek deflaktörü direk cama vidaladım.
Şu an cam en üst konumda iken deflaktörün bir parmak üzerinden görüş açım mevcut. Duruma göre camın seviyesini ayarlıyabiliyorum. Rüzgar işini bu şekilde çözdüm.
